2008. augusztus 22., péntek

Új kiadó - Caesar Film

2007-től a Caesar Film személyében egy újabb kiadó lépett be a Louis De Funes filmek magyarországi piacára. Az év első hónapjában a Főnök szoknyában című film jelent meg, majd fél év elteltével követte az Egy kis kiruccanás című remekmű.

Louis De Funes - Főnök szoknyában DVDA kiadó első filmje, melyben Funes szerepel, a Főnök szoknyában (Une souris chez les hommes), 1964ben készült, így még a színész fekete-fehér filmjei közül való, Az első magyarországi bemutatás még Egérke a férfiak között címmel történt, a DVD lemezre is ez a szinkron került, amelyben Balázs Péter kölcsönzi a hangját. A korongon találunk még szintén sztereo eredeti hangsávot melyet magyar felirattal kísérve tekinthetünk meg. Extraként a film mozielőzetesén és egy fotógalérián kívül a kiadó honlapajánlóját kapjuk.

Cím: Főnök szoknyában (Une souris chez les hommes - 1964)
Nyelv: magyar 2.0 (Balázs Péter), francia 2.0
Felirat: magyar
Képarány: 4:3
Megjelenés dátuma, kiadó: 2007 január 25. - Caesar Film

Louis De Funes - Egy kis kiruccanás DVDA kiadó következő megjelenésére fél évet kellett várni, ekkor került a boltokba az 1966ban készült II. világháborús vígjáték, az Egy kis kiruccanás (La grande vadrouille), melyben a másik főszereplő egy szintén népszerű francia komikus színész, Bourvil. A lemezen lévő eredeti francia hangsávot, illetve a magyar szinkront (Lous De Funes magyar hangja itt Suka Sándor) is 5.1-es formátumban találjuk, felirat sajnos csak román nyelven választható. Extraként itt is mozielőzetesen és fényképgalérián kívűl a kiadó honlapajánlóját találjuk.

Cím: Egy kis kiruccanás (La grande vadrouille - 1966)
Nyelv: magyar 5.1 (Suka Sándor), francia 5.1
Felirat: román
Képarány: 16:9
Megjelenés dátuma, kiadó: 2007 július 25. - Caesar Film

1 megjegyzés:

delta555 írta...

http://luisdefunesfilmek.mlap.hu/
ha szeretnetek letolteni nehany filmjet!!!!!!!!!!!!!!
http://luisdefunesfilmek.mlap.hu/